Praktisch


Voor wie geschikt?

Voor eenieder, die niet blij of tevreden is met de kwaliteit van zijn/haar leven en die bereid is voor het verbeteren van die kwaliteit zčlf verantwoordelijkheid te nemen.

Hoe beginnen we?

De eerste afspraak noemen we de intake. Deze duurt ca. 1 ˝ uur.
In de intake, het kennismakingsgesprek, bespreken wij al wat nodig is en onderzoeken we of we met elkaar `in zee` willen en kunnen gaan.
Zo ja, dan begint het therapeutisch proces of training.

De duur van dit proces is afhankelijk van de werkvraag, de ernst en gecompliceerdheid van de problematiek, maar is ook afhankelijk van factoren als de mate van vertrouwen en van de sterkte van controle- en verdedigingsmechanismen….maar over het algemeen werkt regressietherapie relatief snel (door)!

Een therapeutisch consult duurt ca. 1 ˝ tot 2 uur.
De meeste cliënten komen om de twee weken. Dat is een goed werkbaar ritme.Ook is er intensieve behandeling mogelijk:

Bijv. 2 consulten per dag, of 3-5 consulten per week.
Dit kan van pas komen als iemand van ver komt en tijdelijk in de omgeving van Den Haag logeert of op vakantie is (zee, strand, duinen!).

Consult voor healing / reading:

Een healing is bedoeld om de energiebalans te verbeteren of te herstellen - zowel lichamelijk als ook emotioneel, mentaal en spiritueel. Na een healing voelt men zich over het algemeen prettiger, vitaler en ontspannen. Een healingconsult duurt ca. 1 uur en is niet gebonden aan frequentie.

Een reading geeft inzicht in wie je bent, wat je wilt en wat je tegenhoudt, en geeft daardoor de mogelijkheid patronen te doorbreken en thema`s bij te sturen. Een readingconsult duurt ca. 2 uur en is niet gebonden aan frequentie.

Tarieven:

Voor therapie hanteren wij een glijdende schaal in relatie met het bruto jaarinkomen.

De intake heeft een vaste prijs: €100
Voor healing en reading gelden andere prijzen.

Afspraken dienen minimaal 48 uur (in werkdagen) van tevoren te worden afgezegd, om te voorkomen dat ze worden berekend.

Wij zijn lid van een beroepsvereniging (NVRT), en aldus onderworpen aan statuten en huishoudelijk reglement, aan een beroepscode en formeel tuchtrecht.

Praktijk `Het Getij` is ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel in Den Haag: Vera 27352951
Wim 27352942

Verschillende ziektekostenverzekeraars vergoeden de therapie gedeeltelijk, afhankelijk van de aanvullende polis.

Geregistreerd zorgverleners:

AGB code Vera31900
AGB code Wim32180
AGB code Praktijk10835


Praktijk Het Getij is gevestigd in Den Haag, (Scheveningen, Zuid-Holland) en is goed bereikbaar vanuit Rijswijk, Wateringen en Voorburg. Een goede keus als het gaat om relatietherapie - chakrahealing - communicatietraining - innerlijk kindwerk - reading - regressietherapie - stress - individuele begeleiding - depressie - energiewerk - therapie - training - aurahealing - supervisie.

Namaste Webdesign