Welkom


Welkom bij Praktijk Het Getij, praktijk voor therapie, training, individuele begeleiding, healing, reading en supervisie.

Het Getij is de praktijk van Vera Queva en Wim Tettero.

De naam Het Getij vindt z`n oorsprong in het feit dat wij gevestigd zijn dicht bij de zee, dicht bij eb en vloed. Maar ook een mensenleven is onderhevig aan invloeden als eb en vloed: soms is het 'laagtij' en soms is het 'hoogtij'. In feite is de hele schepping onderhevig aan getijden: we leven met dag en nacht, we hebben jaargetijden, en ook in ons leven kennen we lente, zomer, herfst en winter. niet alleen in de materie als jeugd en adolescentie, volwassenheid, ouder worden en ouderdom, maar ook gevoelsmatig, variŰrend van optimistisch via extrovert en oogstend tot terugtrekkend en afgesloten.

Ook kosmisch kent men de getijden via de invloed van de constellaties van de sterrenbeelden op onze karakters en van zon en maan op eb en vloed, op de jaargetijden en op onze stemmingen....Ons heelal krimpt in en dijt uit... Kortom: getijden zijn overal!Praktijk Het Getij is gevestigd in Den Haag, (Scheveningen, Zuid-Holland) en is goed bereikbaar vanuit Rijswijk, Leidschendam en het Westland. Een goede keus als het gaat om relatietherapie - chakrahealing - communicatietraining - innerlijk kindwerk - reading - re´ncarnatietherapie - stress - individuele begeleiding - depressie - energiewerk - therapie - training - aurahealing - supervisie.

Namaste Webdesign